Demet Akalın: 'Bizi şok etti'

Demet Akalın geçtiğimiz gün Jess Molho ile sundukları programa Bülent Ersoy'u konuk almıştı. Ersoy'un, Zeki Müren ile ilgili açıklamalarına Demet Akalın'dan da yorum geldi. Demet Akalın neden şok oldu? Demet Akalın, Bülent Ersoy'un açıklamaları hakkında ne düşünüyor?

Berfin Sengil
19 Ocak 2024 - 13:39
Magazin

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de görüntülendi. TV8 ekranlarında yaptığı Gel Konuşalım isimli sabah programına konuk olarak gelen Bülent Ersoy’un yaptığı açıklamalarla şok olduklarını dile getiren Akalın şunları söyledi:

"Benim en çok etkilendiğim konu Zeki Müren'in intihar ettiği açıklaması oldu. Tabii ki konuşulan birçok konu daha var ama biz partnerim Jess ile en çok buna şaşırdık. Şimdi eve gidip programı tekrar izleyeceğim çünkü bugün şok üzerine şok yaşadık."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin