Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta Ne Zaman Başlayacak?

Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak belli oldu. Program için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Peki yeni sezon ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
14 Ağustos 2021 - 17:23
Gündem

Kanal D’nin gündüz kuşağında sevilen programı Gelinim Mutfakta, sunucu değiştirmeye doyamadı. Fatih Ürek, ardından Onur Büyüktopçu sonrasında Seda Sayan derken bu sezon yine sunucuda bir değişiklik olacağı ortaya çıktı. Bundan sonra program Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta olarak devam edecek.

Yakın zamanda bir sabah programı yapan Demet Akalın, yeni sezonda programda yer alacak. Seda Sayan’ın ise başka bir programa transfer olduğunu göreceğiz. Merak edilen ise yeni programın ne zaman başlayacağı. Yani sezonun ne zaman start alacağı.

Demet Akalın ile Gelinim Mutfakta Ağustos Ayında Başlıyor

Programda yaşanan sunucu değişikliğine karşın yeni sezon için Eylül ayını beklemek gerekmeyecek. Yapım Eylül ayının beklenmesi yerine programın Ağustos ayı içerisinde yayınlanmasına karar verdi. Hatta çekimlerin yapıldığını da görüyoruz.

Çünkü programın yayın tarihi açıklandığı gibi tanıtım videosu da yayınlandı. Buna göre yeni sezon 23 Ağustos tarihinde başlayacak. Yine gelinler ve kayınvalidelerin yarışacağı programda genel formatta ise bir değişiklik olmayacak.

Yine gelinler yemek yapacak ve kayınvalideler yemekleri yiyerek puanlayacak. Gün birinciliği ve hafta birinciliği konusunda da fark olmaması bekleniyor. Programda gün birincisi olan isimler yine çeyrek altınla ödüllendirilecek.

Buna karşın hafta birincisi olan isimler de yine bilezikler kazanmaya devam edecek. Yeni yarışmacıları göreceğimiz programda Demet Akalın’ın sunumu ne kadar sevilecek göreceğiz. 23 Ağustos tarihinde Kanal D ekranlarında olacak olan program için herhangi bir saat değişikliği de gözükmüyor.

Sizin anlayacağınız sadece sunucu değişikliği ile yeni sezonda da yola devam edilecek. Yine sabah kuşağının iddialı yapımlarından biri olması beklenen programın ne kadar ilgi çekeceğini göreceğiz.

Zaten programın bir kitlesi olduğunu düşündüğümüz zaman, pek bir fark olmayacak diye tahmin etmekteyim. Seda Sayan ya da Demet Akalın’ın sunuşu ne kadar değişiklik yaratır onu reytingler söyleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin