Demet Akalın'ın Yalı Çapkını isyanı!

Yalı Çapkını'nın yayınlanan 35. bölüm fragmanı, Demet Akalın'ı çılgına döndürdü! Demet Akalın neden sinirlendi? Demet Akalın, Yalı Çapkını'na neden tepki gösterdi? Demet Akalın kimdir? Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını 35. bölümde neler olacak? Kazım, Ferit'i vuracak mı?

Pınar Alçiçek
30 Mayıs 2023 - 11:11
Magazin

Heyecan dolu Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan 35. bölüm fragmanında geçen namus davası olayı, şarkıcı Demet Akalın'ı küplere bindirdi! 

23-05/30/177554-480x241.jpg

Birçok kitleyi her Cuma akşamı ekranlara kilitleyen Yalı Çapkını dizisinin büyük hayranlarından biri de ünlü popçü Demet Akalın... Akalın, başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan 35. bölüm fragmanında Tarık ve Kazım arasında geçen "Namus meselesi başka mesele... Babası olarak temizlemek senin boynunun borcu!" diyaloğuna "Oğlum biz kadına şiddete, "Hayır" diyoruz! Siz en sevdiğim dizide kızı, "vur" diyorsunuz! Harbi iyi değilsiniz"  ifadeleriyle tepki gösterdi.

23-05/30/asdfg-1685435225.jpg

Ardından sahne saatlerini Yalı Çapkını'na göre ayarladığını söyleyen Akalın, senaryoyu; "Bu dizi Gaziantep'te başladı. Oranın dokusu, Ferit'in sempatikliği ve aralarındaki uyumsuzluğun ve uyumu, biz sevdik bayıldık. Bu ikiliye lütfen tadını kaçırmayın. Gidin oyuncularınızı başka işte parlatın! Bu ne ya sahne saatimi değiştiriyorum ben Seyran için" ifadeleriyle eleştirdi.

"BENİM O YAZARA GÜVENİM YOK, UYDURUYOR!"

#ŞiddeteDurDe YalıÇapkını hashtagi Twitter'da TT olmuşken Akalın'ın verdiği bu tepki sosyal medyada büyük alkış toplarken, kullanıcıların yorumlarına verdiği cevaplar da çok konuşuldu.

23-05/30/2023-05-30-1.png

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin