Demet Akbağ'ın 'öpüşme' cevabı olay yarattı

Sandık Kokusu'nun usta ismi Demet Akbağ, İbrahim Selim'in konuğu oldu. Akbağ oyunculuk hayatının ilginç anılarından bahsettiği programda herkesi kahkahaya boğdu.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 13:15
Magazin

Usta oyuncu Demet Akbağ, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Akbağ'ın sorulara verdiği cevaplar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Karakter Rollerinin Etkisi

Projelerde kimseyle öpüşmemesi hakkında Demet Akbağ şunları söyledi:

"Siz atlamışsınız öpüştüm ama masum bir busecikti. Ragıp Savaş ile ‘Sen Harikasın’ dizisini çekiyorduk. Ara ara öpüşme oluyordu. Bu soruyu Amerikalı meslektaşlarıma sormak lazım. Onlarda bu durum maşallah. Bizde bu yaşta kabul görmüyor sanırım. Kariyerim boyunca hep karakter rollerinde oynadım. O yüzden bana öpüşülesi roller de gelmedi."

Yıldız Kenter Sayesinde Barışmış

Babasının oyuncu olmasını istemediğini kaydeden Demet Akbağ, "Babamın baskın biri olmasının avantajı ise oyuncu olmamdır. ‘Ben bir şey yapmalıyım bu böyle gitmez’ dedim ve oyuncu oldum. Konservatuvara girdiğim dönem babamla biraz küs kaldık. Yıldız (Kenter) Hoca ‘Demet benim en sevdiğim öğrencilerimden biri’ diyene kadar barışamadık. Ondan sonra barıştık."

BKM ile Gönül Ortaklığı

"BKM’ye ortak mısınız" sorusuna Akbağ, "Ortak değilim. Gönül ortağıyım. Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan ortak. Tabii birlikte basamakları çıktık ve çok proje yaptık. BKM, ilk oyunu ‘Bir Demet Tiyatro’ ile var olduğu için akıllarda böyle kalması normaldir" dedi.

Nişan Yüzüğünü Takıyor

Kendisini etkileyen en büyük jest sorulduğunda ise sözü 2019'da kaybettiği eşi Zafer Çika'ya getiren Demet Akbağ şu karşılığı verdi:

"Doğum günümde bu yüzüğü parmağıma takan kişiydi. Bu, nişan yüzüğümüzdür. Doğum günümde, kendi aramızda baş başa nişanlandık. Ben tiyatrodan gelmeden önce evi çiçek ve mumlarla süslemişti. Çok etkilenmiştim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin