Demet Evgar kızının yüzünü ilk defa gösterdi! Tıpatıp annesi...

7 ay önce kızını kucağına alan Demet Evgar, bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Görenler hayrete düştü... Demet Evgar kimdir? Demet Evgar'ın eşi kimdir? Ne zaman evlendiler? Kızının adı ne? Kaç çocuğu var?

Pınar Alçiçek
10 Mart 2023 - 14:51
Magazin

Bir Kadın, Bir Erkek dizisiyle hafızalarımızda yer edinen Demet Evgar, 7 aylık bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Annesine olan benzerliğini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi...

AVM'DE GÖRÜNTÜLENDİ!

6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile Mart ayında nikah masasına oturan yetenekli oyuncu Demet Evgar, 18 Ağustos'ta kucağına aldığı kızı Mavi ile AVM'de görüntülendi. Kızının ve eşinin çekilmesinden rahatsız olmayan sanatçının o fotoğrafları mutlu aile tablosunu aratmadı...

23-03/10/screenshot_639.jpg

Demet Evgar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne?

Demet Evgar (19 Mayıs 1980, Manisa), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Manisa’da doğdu. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıktı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin