Demet Evgar'dan kızıyla ilgili karar!

Oyuncu Demet Evgar yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu arada bir mekan çıkışında soruları yanıtlayan Evgar, kızıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Demet Evgar kızının tanınmasını ister mi? Demet Evgar kızına sosyal medya hesabı açtı mı? İşte Demet Evgar'ın kızı hakkında ilgi çeken notlar...

Berfin Sengil
27 Aralık 2023 - 14:51
Magazin

Altı yıllık birlikteliklerini 2022 yılında evlilikle taçlandıran Demet Evgar ile Levent Babataş'ın Mavi isimli kızları magazin dünyasının en çok merak ettiği konulardan biri. Kızını gözlerden uzak büyütmeye çalışan Demet Evgar, bu kuralı yalnızca Mayıs 2023 seçimleri için gevşeterek sandık başından fotoğraflarını paylaştı.

Sete Kızıyla Katılacak

Geçtiğimiz günlerde bir yılbaşı partisinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evgar'a yeni ekran macerasıve kızı soruldu. Güzel oyuncu, "Dizi saatlerinin uzun olmasından dolayı korkularım depreşiyor ama kızım Mavi’ye sette konforlu bir alan yaratıp olabildiğince yanımda tutacağım” diyerek karşılık verdi.

Beni Bilen Bunu İstemez

Demet Evgar kızını ekran karşısına çıkarmayı düşünmediğini belirtirken, "Zaten beni bilen benden öyle bir istekte bulunmaz. Çocuğum onun kararını kendisi verebilecek yaşa gelmeden onun adına karar almam" dedi.

İsim Haklarını Almış

Sosyal medya hesabı açıp tanınmama hakkını elinden almak da istemediğini söyleyen Evgar, "Sosyal medya isim haklarını aldım, yaşı geldiğinde kendisi karar verecek" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin