Demet Evgar'ın Avlu dizisindeki partneri Kenan Ece oldu. Kenan Ece kimdir?

Star Tv'de ekranlara gelecek yeni sezonun iddialı dizi Avlu'ya bir isim daha belli oldu. Demet Evgar'ın Avlu dizisindeki partneri Kenan Ece oldu. Kenan Ece kimdir?

Berfu Gürle
20 Aralık 2017 - 11:52
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Demet Evgar'ın dizide yer alacağı öğrenilen Avlu'ya ünlü bir isim daha katıldı. Demet Evgar'ın Avlu dizisindeki partneri Kenan Ece oldu. 140 ülkede gösterilen 'Prisoner' projesinin günümüz uyarlaması ile harmanlanarak Türk kültürüne uyarlanmış hali ile karşımıza çıkacak dizi oldukça iddialı. 

Çekimleri için Ümraniye'de büyük bir plato kurulan dizinin hapishane çekimleri kurulan platoda çekilecek. Limon Film'in yapımını gerçekleştirdiği Avlu'nun başrol erkek oyuncusu da belli oldu. Kenan Ece, yakın bir zamanda Canan Ergüder'le hayatını birleştirmişti. Eşi ile çocuk bekleyen Ece, ekranlara iddialı yapımlardan biri olan Avlu ile dönüyor. Avlu dizisinin geçtiğimiz günlerde Demet Evgar'la anlaşmasından sonra cast çalışmaları hızla sürüyor.

Mart ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin çalışmaları hızla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar,  Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz, Ceren Moray, Ayça Damgacı ve Şeyla Halis yer alıyor. 

Kenan Ece kimdir?

17-12/20/demet-evgarin-avlu-dizisindeki-partneri-kenan-ece-oldu-kenan-ece-kimdir-1513759709.jpg

24 Aralık 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kenan Ece'nin tam adı Kenan Cahit Ece'dir. Ece, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai‘de doğmuştur. İstanbul Sankt Georg Avusturya Lisesi’nden mezun olunca 2004'te Amerika, New York‘ta Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimini aldı. Sayısız projede yer alan Ece en son Kalp Hırsızı dizisinde başrol olarak yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin