Demet Evgar'ın yeni dizisi belli oldu. Avlu ile ekranlara dönüyor!

1 Kadın 1 Erkek dizisi ile ikili ilişkilerin işlendiği projede 'Zeynep' karakterini canlandıran güzel oyuncu Demet Evgar'ın yeni dizisi belli oldu. En son Aile Arasında komedi filmi ile seyircisiyle buluşan Evgar, Avlu ile ekranlara dönüyor!

Berfu Gürle
18 Aralık 2017 - 10:46
Gündem

Başarılı yazar Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı, 7 Aralık tarihinde vizyona giren, komedi filmi 'Aile Arasında'da yer alan Demet Evgar'ın yeni dizisi belli oldu. Güzel ve sempatik oyuncu Evgar, Avlu ile ekranlara dönüyor. 

Star Tv'de yayınlanacak olan dizi Avlu, 'Prisoner' dizisinin günümüz uyarlaması olan 'Wentworth'un Türk kültürüne uyarlaması şeklinde işlenişi ekrana gelecek. Geçtiğimiz günlerde üç isim ile anlaştığı ortaya çıkan Avlu dizisine yeni bir isim daha katıldı. 1 Erkek 1 Kadın, 1 Kadın 1 Erkek vb. gibi devam niteliğindeki seride uzun yıllar boyunca Zeynep karakterine can veren Demet Evgar, Avlu dizisine dahil oldu. Avlu'nun yapımcılığını Limon Film ve Hayri Aslan üstlenirken yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor. Ayrıca dizinin senaryo uyarlamasını Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken Avlu dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray yer alıyor. 

Hapishane çekimleri için dev plato kuruldu

Dizi ile ilgili bilgilerin belli olmasından itibaren büyük bir merak ile takip edilen dizi için İstanbul, Ümraniye'de oldukça büyük bir plato kuruldu. Bu platonun kurulması ekibin 4 ayını alırken hapishanede çekilecek sahnelerin bu platoda çekileceği öğrenildi. Dizide hapishane oramı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın verdiği acıyı üzerinden bir türlü atamayan bir kadının çarpıcı öyküsünü anlatırken bir yandan da hapishanede yaşayan kadınların hayat hikayelerini işleyecek. 

Demet Evgar kızından ayrılan anne rolünü üstlenirken kızı ve diğer cast iiçin 800 oyuncuya yakın deneme çekimi yapıldı. oldukça titiz bir çalışma yürüten ekip oldukça heyecanlı. Çalışmaların hızla sürdüğü Avlu dizisinin çekimleri Aralık sonunda başlayacak. Dizinin Ocak sonu gibi Star'da seyircisi ile buluşması bekleniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin