Demet Özdemir: "Konuşurken utanıyorum"

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde taktığı eşarbın fiyatıyla gündeme gelmişti. Özdemir yaptığı harcamalarla ilgili gazetecilere konuştu.

Berfin Sengil
07 Mart 2024 - 16:24
Magazin

Oyuncu Demet Özdemir, bir üniversite tarafından düzenlenen törende 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' ödülünü kazandı.Tören öncesi basın mensuplarıyla konuşan Özdemir, "Çok heyecanlıyım. Üniversite ödüllerinin tüm oyuncular için bende ayrı bir yeri var. Ne kadar doğru bir yolda olduğumu gösteriyor bu ödüller" dedi.

'Onurlandırması Hoşuma Gitti'

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Melisa Döngel'in kendisi için yaptığı, "Demet, mükemmel bir kadın. İki projede beraber oynadık. İkisinde de onun desteğiyle kadroya alındım. Bir kadında hiç mi kıskançlık olmaz, Demet'te yok. Aksine yardımcı olur" sözleriyle ilgili Demet Özdemir'den, "Biz onunla çok güzel yolculuklar katettik. Beni bu şekilde onurlandırması çok hoşuma gitti. Ona çok teşekkür ediyorum" karşılığı geldi.

'Sakinlik İşimi Yaparken Ön Planda'

Gösteri dünyasının hırsları hakkında da konuşan başarılı oyuncu, "Ben hiç bulaşmadım diyebilirim. Benim için sakinlik, işimi yaparken daha da ön planda. Zaten yorucu bir tempo, kafamızı başka tarafa çevirirsek bence çok mutlu olma ihtimalimiz yok. Ben bunu daha doğru buluyorum" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir, adı aşk dedikodularına karışan Kadir Güneş ile Uludağ tatiliyle ilgili, "Böyle harika bir tatil yaptık. İstanbul'a kar yağmadı biz de yakın bir yerlere gitmek istedik. Bembeyaz bir tatil oldu. Eğlenceliydi ve sevdiklerimle beraber olduğum için mutluydum. Çok teşekkür ediyorum" diyerek güldü.

'Alışveriş Delisi Değilim'

Geçtiğimiz günlerde değeri 1000 dolar (yaklaşık 31 bin 830 TL) olduğu iddia edilen eşarbı hakkında Özdemir, "Ben yaptığım alışverişi her gün takıp takıştırmıyorum. Ben önümüzdeki hafta hiç fotoğraf paylaşmayacağım. 2025'in bütçesini sizle beraber belirleyelim. Şaka bir yana ayırdığımız bir bütçe var, onunla sadece özel günler için alışveriş yapıyoruz. Ben bunları konuşurken utanıyorum. Alışveriş delisi değilim" dedi.

Ödülünü almayı beklerken Down Sendromlu gençlerle buluşan güzel oyuncu, fotoğraf çekilmek isteyen hayranları da kırmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin