Demet Özdemir müjdeyi verdi!

Fox'un yeni dizisi Adım Farah'ta başrol oynayacak olan Demet Özdemir, setten ilk kareyi paylaştı! Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak? Adım Farah dizisinin oyuncuları kimler? Adım Farah dizisinin konusu ne? Demet Özdemir kimdir? Engin Akyürek kimdir?

Gülcan Tarımoğlu
09 Ocak 2023 - 11:39
Magazin

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı, Fox'un yeni dizisi Adım Farah sete çıktı!

Yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Adım Farah dizisinin setinde ilk kare ise Demet Özdemir'den geldi!

Demet Özdemir sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile "tertemiz bir sayfanın ilk günü! Yolumuz açık olsun" dedi.

23-01/09/fl8bt3rxgaeaojd.jpg

Adım Farah dizisinin konusu ne?

Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan 'Farah' isimli bir doktor kadının hayatını ele alıyor... Bir anne olarak başına gelenler karşısındaki hayata tutunma çabası ve mafya ile verdiği mücadele anlatılacak.

Adım Farah dizisi uyarlama mı?

Adım Farah dizisi, iki sezonlu Amerikan yapım olan The Cleaning Lady adlı diziden uyarlandı...

Adım Farah 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah 1. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Dizinin henüz resmi fragmanı yayınlanmamakla beraber yayın tarihi de merak konusu...

Adım Farah dizisinin oyuncuları kimler?

Dizide Demet Özdemir İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek mafya adına çalışan Tahir’i, Fırat Tanış komiser Mehmet’i, aynı zamanda Mehmet’in kardeşi olan Derya Pınar Ak, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın arkadaşı “Gönül”ü, Ali Sürmeli Mehmet ve Gönül’ün babası “Süleyman”ı, Lale Başar “Mehmet ve Gönül’ün annesi “Perihan”ı, Mustafa Avkıran Tahir’in patronu “Ali Galip”i, Senan Kara Ali Galip’in eşi “Vera”yı, Oktay Çubuk Vera ve Ali Galip’in oğlu “Kaan”a hayat verecek. Ayrıca Alper Türedi, dizide Emniyet Müdürü Hamza rolüne hayat verecek.

 



Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin