Demet Özdemir ve Can Yaman'dan iddiaları çürüten paylaşım!

Erkenci Kuş dizisinin sevilen başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman'dan aralarının bozuk olduğuna ilişkin çıkan dedikoduları yalanyalan bir paylaşım geldi!

Nurşah
16 Ocak 2019 - 16:55
Magazin

Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan başarılı iki oyuncu Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisinden, aralarının bozuk olduğuna dair çıkan dedikoduları yalanlayan bir Instagram paylaşımı geldi!

19-01/16/can-yaman-demet-ozdemir-iddia.jpg

Sevilen ikiliden aralarının bozuk olduğu iddialarına yanıt geldi!

Sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş yaz aylarına damga vurmuş, bu sezona da adını yazdırmayı başarabilmişti. Cumartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan dizide başrolde yer alan Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisi hakkında ilk olarak aşk iddiaları ortaya atılmıştı...

19-01/16/can-yaman-demet-ozdemir.jpg

Bu iddiaların gerçeklik payı olmadığı ortaya çıktıktan sonra ikili hakkında, aralarının bozuk olduğuna dair söylentiler baş göstermeye başladı. Magazin gündemine gelen dedikodulara göre Can Yaman ve Demet Özdemir, set ortamında mecbur kalmadıkça yan yana bile gelmemeye özen gösteriyordu. Fakat geçtiğimiz gün Can Yaman'ın sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı gönderi bu iddialarda gerçeklik payı olmadığını kanıtladı... Güzel oyuncu Demet Özdemir ise birlikte çekildikleri fotoğrafı Can Yaman gibi kendi hikayesinde paylaştı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin