Demet Özdemir'den romantik komediye yeşil ışık!

Adım Farah dizisinin son bulacak olmasından dolayı tepkili olan dizinin hayranları Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in romantik komedide oynaması için ısrarlı. Özdemir de yaptığı alıntıda bu durum için Akyürek'i ikna etmeye çalıştığını söyledi. Adım Farah ne zaman final yapacak? Adım Farah neden bitiyor? Adım Farah'ın konusu ne? Adım Farah'ta kimler oynuyor? Adım Farah'ın reytingleri nasıl?

ozan
13 Kasım 2023 - 13:40
Gündem

FOX'un iki sezondur yayınlanan dizisi Adım Farah'ın 26. bölümüyle final yapacağı duyuruldu. Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı dizinin final kararı sevenlerini üzerken, Özdemir yeni bir projenin müjdesini verdi.

Adım Farah'ta canlandırdıkları Tahir ve Farah karakterleriyle çok sevilen Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in bir romantik komedide birlikte oynaması için hayranları ısrarını sürdürüyor. Yapılan bir yorumu alıntılayan Demet Özdemir ise romantik komediye sıcak baktığını göstermiş oldu.

23-11/13/demet.png

Demet Özdemir bir hayranının sosyal medyadan "Sen ve Engin mükemmel olurdunuz. Romantik bir komediye ne dersiniz? Artık daha fazla gözyaşı yok" sözlerini alıntıladı. Özdemir, "İkna etmeye çalışıyorum" diyerek yeni bir proje için Engin Akyürek'i beklediğini de duyurmuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin