Demet Özdemir'den şaşırtan itiraf!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir katıldığı bir programda çok kıskanç olduğunu itiraf etti. Özdemir, "Çok kıskanç biriyim, arkadaşlarımı kıskanırım, sevgilimi kıskanırım" diye konuştu.

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 16:56
Magazin

Oğuzhan Uğur'ın Pinç isimli programının yeni bölümüne 'Adım Farah' dizisindeki rolü ve özel hayatındaki gelişmelerle sık sık gündemde olan Demet Özdemir konuk oldu.

'Çok Kıskanç Biriyim'

Programda kısknaç olup olmadığı sorulan Demet Özdemir şunları söyledi:

"Çok kıskanç biriyim, arkadaşlarımı kıskanırım, sevgilimi kıskanırım. Erkek arkadaşımı bir kadından kıskanmak gibi bir şey değil. Onu zaten kendime yakıştıramam. İlgiyi sevdiğim için ilgi dağıldığında, o mesai bana harcanmadığı zaman çok kıskanırım. Dikkate değer de olmuyor o zaman ilişki, o zaman yaşamanın da bir kıymeti olmuyor, bitse daha iyi" 

Güzel oyuncunun bu yanıtı sosyal medya kullanıcılarını dikkatinden kaçmazken ilginç yorumlara neden oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin