Demet Özdemir'den yeni iş girişimi!

Güzel oyuncu Demet Özdemir, dizi-film sektöründen kazandığı paralarla eğlence hayatına atılmaya hazırlanıyor. Özdemir'in üç ortak ile gece kulübü açmak için gün saydığı iddia ediliyor.

ozan
08 Kasım 2023 - 10:39
Magazin

Şimdilerde Adım Farah dizisiyle gündemde olan ve yaşadığı aşklar, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir, yeni bir iş girişiminde bulunmaya hazırlanıyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Özdemir eğlence sektörüne adım atacak. Dizi-film sektöründe kazandığı paraları işe dönüştürmek isteyen Demet Özdemir, oyuncu arkadaşı Anıl Çelik'in yanı sıra Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan ile birlikte Maslak’ta 300 metrekarelik bir mekân açmak için kolları sıvadı.

23-11/08/f.png

Müzikhol olarak tasarlanan proje için Demet Özdemir ve ortakları, dünyaca ünlü starları İstanbul’a getirerek, gece eğlencesine farklı bir açısı sunmayı amaçlıyor.

Özdemir'in işletmeciliğine tanınan bir isim olmasının da katkı sunması bekleniyor. Özellikle hayran kitlesininn ilgi göstereceği düşünülebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin