Demet Özdemir'den yeni marka anlaşması!

Ekranların sevilen oyuncularından olan Demet Özdemir, bir kek markasının yeni reklam yüzü oldu. Her yıl heyecan uyandırmayı başaran reklam filminde Demet Özdemir, “İçinden geldiği gibi mutlu et kendini” sloganıyla yer aldı.

ozan
13 Ekim 2023 - 14:10
Magazin

Her yeni reklam filminde Türkiye’nin en sevilen ve beğeniyle takip edilen ünlü oyuncularını ekranlara taşıyan Eti Browni Intense bu sefer de her anını içinden geldiği gibi yaşayan; gülümsemesi, zarafeti ve içtenliğiyle başarılı bir imaj çizen Demet Özdemir ile anlaştı.

23-10/13/demet-ozdemir-2.jpg

En doğal haline odaklanılıyor

Filmde evinin bahçesinde, sosyal medya hesabından kendisinin romantik, iddialı ve ayakları yere sağlam basan hallerini izleyen Demet Özdemir’in, filmin sonunda ‘içinden geldiği gibi’ davrandığını ve selfie’sini çekerken buluyoruz.

Demet'in mutluluk anları...

Demet Özdemir, “İçinden geldiği gibi yaşamanın mutluluğu benzersiz” sloganıyla, kendisiyle baş başa kaldığı o özel anda benzersiz bir mutluluğa odaklanıyor.

23-10/13/demet-ozdemir-3.jpg

Yaratıcı süreci Propaganda tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Can Pehlivanlı oturuyor.

Demet Özdemir'in yer aldığı reklam filmi için linki tıklayınız:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin