Demet Özdemir'e anlamlı doğum günü hediyesi!

Disney projesi Dünyayla Benim Aramda'ki oyunculuk yeteneğiyle çok konuşulan Demet Özdemir, talep ettiği doğum günü hediyesiyle büyük takdir topladı! Demet Özdemir'in o doğum günü hediyesi ne? Demet Özdemir bağış mı yaptı? Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Doğum günü ne zaman?

Pınar Alçiçek
27 Şubat 2023 - 13:26
Magazin

Dün 31 yaşına giren yetenekli oyuncu Demet Özdemir, deprem felaketi sonrası yas tutmaya devam ederek kutlama yapmadı. Sevenlerinden hediye olarak da deprem bölgesine yardım gönderilmesini talep eden Özdemir, bu hareketiyle büyük alkış topladı.

Demet Özdemir ise talebini karşılıksız bırakmayanlara sosyal medyadan paylaşım yaparak teşekkür etti:

"Hepimizin kalbinde aynı yük var. Evini, işini, mahallesini, sevdiklerini kaybeden milyonlarca insanımız hayatını yeniden kurmaya çalışırken bizler de yan yana durmaya, dayanışmaya çalıştık. Acı hepimizin, yolumuz uzun...

Dün, doğum günümdü, biliyorsunuz. “İhtiyaç Haritası” ile doğum günüm için yaptığımız çağrıya cevap vererek kısa sürede toplam bağış miktarına ulaşılmasını sağlayan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum. Bu acıyla baş etmenin bize yakışan yolu dayanışmadır. Sizlerin de bağışlarıyla doğum günümü böyle anlamlı kıldığınız için çok ama çok teşekkür ederim.

Elele, yan yanayız, daha güzel günler yakın.. BİZ'i çok seviyorum."

23-02/27/2023-02-27-2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin