Demet Özdemir'li tanıtım filmi yayınlandı!

FOX TV ve Türk Eğitim Vakfı'nın işbirliğinde gerçekleşen "Eğitime Devam" projesinin kampanya yüzü olan Demet Özdemir'in de yer aldığı tanıtım filmi yayınlandı. Afetzede çocuklara destek için hazırlanan proje için kamera karşısına geçen Özdemir, eğitimin yarıda kalmaması için çocuklara destek olunmasını istiyor.

ozan
06 Kasım 2023 - 14:33
Gündem

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan alınan temel eğitim seviyesinde her 5 öğrenciden 1’i, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilendiği bilgisinden hareketle hazırlanan "Eğitime Devam" projesinin kampanya yüzü, başarılı oyuncu Demet Özdemir oldu.

Afetzede öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmesi amacıyla FOX ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde hazırlanan kampanyanın tanıtımında da hem yüzü hem de sesiyle yer alan Özdemir, kampanya kapsamındaki özel burs fonu hakkında bilgi veriyor.

23-11/06/ekran-goruntusu-335.png

Demet Özdemir daha önce kampanyayı, “Çok büyük bir felaket yaşadık ve milletimiz ne kadar vicdanlı olduğunu fazlasıyla gösterdi. Yine ve yeniden yapabileceğimize inanıyorum. Özellikle geleceğimiz, çocuklarımızın eğitim hayatı için yapacağınız her yardım çok önemli. Yaraları sarmak, birlikte daha kolay” sözleriyle anlatmıştı.

23-11/06/ekran-goruntusu-338.png

Sosyal sorumluluk projesinin tanıtım filminde de başarılı oyuncu, afet bölgesindeki öğrencilerin hayalleri, umutları ve eğitimlerinin yarıda kalmaması için TEV Eğitime Devam Burs Fonu’na destek olmaya çağırıyor.

23-11/06/ekran-goruntusu-339-1699271165.png

FOX ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde oluşturulan “Eğitime Devam” sosyal sorumluluk kampanyası, “Eğitim yarım kalırsa her şey yarıda kalır” diyerek afetten etkilenen öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmesi için destek olmayı hedefliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin