Didem Soydan İngiliz müzik grubunun klibinde yer alacak!

Fiziğiyle adından söz ettiren Didem Soydan, o müjdeli haberi verdi! Didem Soydan hangi grubun klibinde oynayacak? Didem Soydan kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Kaç kilo? Burcu ne?

Pınar Alçiçek
23 Haziran 2023 - 11:53
Magazin

39 yaşındaki ünlü manken Didem Soydan katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı! O müjdeli haberi ise şimdiden çok konuşuldu...

23-06/23/didem_soydan_unlu_ingiliz_muzik_grubunun_klibinde_oynayacak_h35927_f3267.jpg

Açılışa yeni stiliyle dahil olan Didem Soydan, saçıyla ilgili sorulara: "Saçlarımı çekim için kesip boyadık. Hatta çekime gidiyorum Londra'ya. İsmini söyleyemem şimdilik. Yıllardır dinlediğimiz ve herkesin sevdiği İngiliz müzik grubunun klip çekimine gidiyorum" dedi.

Aşk hayatıyla ilgili sorulara bekar olduğunu söyleyerek cevap veren ünlü manken, "Gerçekleştiremediğiniz hayaliniz oldu mu?" sorusuna "Mesleğim sağladığı için tüm hayallerimi gerçekleştirdim" yanıtını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin