Dilan Çiçek Deniz ve Boran Kuzum bir arada!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile partneri Boran Kuzum Venedik Film Festivaline katılım gösterdi.

Pınar Alçiçek
05 Eylül 2023 - 15:00
Magazin

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile partneri Boran Kuzum Venedik Film Festivaline katılım gösterdi.

23-09/05/1693912353_vff_2023___armani_beauty___red_carpet__dilan_cicek_deniz_2___010923___getty.jpg

Dilan Çiçek Deniz ile Boran Kuzum 1 Eylül'de kırmızı halıda boy gösterdi. Türk marka elçisi Dilan Deniz, şu sözlerle festivalin sonunda duygularını dile getirdi "Geçen yıl özel davetiyle katıldığım Venedik Film Festivali'nde unutulmaz bir deneyim yaşadım, bu yıl Türkiye'deki ilk marka elçisi olarak tekrar oradaydım. Bu özel birlikteliği bir adım öteye taşımanın ve markanın güzellik ile parfüm dünyasının elçisi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böylesine muhteşem etkinliklere katılmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyorum." dedi. 

Boran Kuzum ise festivalin sonunda, “Venedik Film Festivali’ne katıldığım için büyük bir mutluluk ve heyecan duydum. Bu etkinlikte bulunmak benim için büyük bir keyifti.” sözlerini belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin