Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisi Birand Tunca kimdir?

Geçtiğimiz aylarda Çukur dizisinde Yamaç karakteri ile yakın sahnelerde yer alan güzel oyuncunun ilişkisi kıskançlık sorununun yaşanmasıyla son bulmuştu. Yeni bir aşka yelken açan Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisi Birand Tunca kimdir?

Berfu Gürle
08 Aralık 2017 - 14:14
Magazin

Güzel ve genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisi Birand Tunca kimdir? Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterine can veren güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde kaynanası ile yaşayacağı sert diyologlarla seyirci karşısına çıkacak Sena şimdiden gönülleri fethetmeyi başardı.

17-12/08/dilan-cicek-deniz.png

Güzel oyuncu geçtiğimiz gün İnstagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ev aradığı haberlerinin ardından Bebek'te yeni bir ev kiralayan Deniz, ev alışverişini yeni erkek arkadaşı olan Birand Tunca ile yaptı. Birlikte fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz hayranlarını sevindirdi. Yeni sevgilisi Birand Tunca'da 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atmıştı. 

17-12/08/dilan-cicek-deniz-ve-birand-tunca.jpg

Beraber yaşayacaklar

Fotoğrafın paylaşılması ardından ikilinin Bebek'teki evinde birlikte yaşayacağı konuşuluyor. 

Birand Tunca kimdir?

17-12/08/birand-tunca-kimdir.jpg

1990 doğumlu oyuncu İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2014 yılında TRT 1 kanalının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Bisol karakteri ile ilk kez oyunculuğa adım attı.

17-12/08/birand-tunca-bisol-karakteri.jpg

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. En son başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin kadrosunda Emre karakterini canlandırdı.

17-12/08/ask-laftan-anlamaz-emre-birand-tunca-kimdir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin