Disney Channel Freaky Friday'i yeniden canlandırıyor!

Disney Channel, Freaky Friday'i (Çılgın Cuma) bu kez televizyon ekranlarına getirmeye hazırlanıyor!

Volkan Küçükel
30 Eylül 2017 - 13:42
Gündem

Disney Channel, Mary Rodgers'ın 1972'de yayımlanan klasikleşmiş romanı "Freaky Friday"i (Çılgın Cuma) bu kez televizyon ekranlarına getirmeye hazırlanıyor!

Yapım, şirketin daha önceden Freaky Friday'in 1976 ve 2003 senesindeki filmlerinden esinlenerek hazırladığı müzikalinden ekranlara uyarlanan bir televizyon filmi olacak.

"FREAKY FRIDAY" KONUSU

Sahne uyarlamasında anneyi canlandıran Heidi Blickenstaff ve Dolphin Tale film serisiyle bilinen Cozi Zuehlsdorff ikilisi birbiriyle sürekli didişip tartışan ve kendilerini bir gün birbirlerinin bedeni içinde yer değiştirmiş halde bulan anne ve kıza hayat verecekler.

Anne ve kız, tartışmalı geçen bir gecenin ardından Cuma sabahı uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedeni içinde bulacaklardır. Çok farklı bir empati ve kendini keşfetme deneyimi yaşayan ikili diğer yandan kendi bedenlerine geri dönebilmenin bir yolunu bulmak zorundadır.

17-09/30/freak-friday.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Müzikal türdeki televizyon filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Ricky He, Alex Désert, Jason Maybaum, Kahyun Kim, Dara R. Moss, Jennifer LaPorte, Isaiah Lehtinen ve Sarah Willey gibi isimler rol alıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Oyun yazarı Bridget Carpenter'ın Freaky Friday'in roman ve fimlerinden esinlenerek sahne müzikali için yazdığı kitaptan uyarlanacak televizyon filminin yönetmen koltuğunda Steve Carr otururken, Carr ile birlikte Susan Cartsonis ve Thomas Schumacher yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Sahne uyarlamasının müziklerini yapan Pulitzer ve Tony ödüllü besteciler Tom Kitt ile Brian Yorkey de projede yer alan isimler.

17-09/30/freaky-friday.jpg

Freaky Friday'in geçmiş dönemde 1976 yılında Barbara Harris ve Jodie Foster; 2003 yılında ise Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı kadrosuyla film uyarlamaları yapılmıştı.

Freaky Friday müzikal filminin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"Freaky Friday (2003)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin