Dizi setlerine dönüyor!

Hülya Avşar dizi setlerine 'hayatıyla dönüyor'..

resim yok
21 Ocak 2015 - 10:41
Magazin

Şov programında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Hülya Avşar, 9 yıl aradan sonra dizi setlerine geri dönüyor. Son olarak 2006 yılında ‘Kadın Severse’ isimli dizide oynayan ve yeterince ilgi görmeyen Hülya Avşar, oyunculuğa kaldığı yerden devam kararı aldı. Setlerden uzak kaldığı süre zarfı içerisinde dizi sürelerinden ‘Setler Nazi kampı gibi…’ sözlerle dert yanan Hülya Avşar’ı Star TV’nin üst düzey yöneticileri ikna etti. Geçen hafta yönetimle masaya oturan Avşar Kızı, kendisine sunulan projeye sıcak bakarak ‘evet’ dedi. Son dönemde kendi hayatını anlatan bir film çalışması içerisinde bulunan Hülya Avşar, dizi teklifi gelince bu projesinin de televizyonda hayata geçirilmesine karar verildi. Hayatından kesitlerin yer alacağı dizi için büyük bir heyecana kapılan Avşar için yapımcılar şimdiden partner arayışına girdi. Hülya Avşar, 2004 yılında Cihan Ünal’la ‘Kadın İsterse’ dizisinde oynamıştı. Oldukça başarılı bir grafik çizen dizinin ardından 2006 yılında Ragıp Savaş’la ‘Kadın Severse’ yapımında rol aldı. Fakat dizi izleyiciden geçerli not alamadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin