Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan öldü mü? Zeynep Kumral diziden ayrıldı mı?

Sevilen dizinin kadrosunda ayrılık çanları çalıyor...

Merve Mutlu
07 Aralık 2020 - 13:03
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayesini konu alan kitabından uyarlanarak hazırlanan ve tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesinde beklenmedik bir olay yaşandı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u başrolde buluşturan dizinin kadrosunda bir veda yaşanıyor..

20-12/07/dogdugun-ev.jpg

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan sevilen dizi iki farklı aileye sahip olan ve arada kalan, sevdiği adamla evlenmesine rağmen o adamın evlilik dışı ilişkisinden hamile kalan kadını da kabullenmek zorunda kalan Zeynep'in hikayesini ekranlara taşıyan dizinin kadrosuna en son Engin Öztürk katılmıştı. En sın Ayşe Akın'ın kadrosuna katıldığı diziden bir ismin ayrılık haberi geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan öldü mü? Zeynep Kumral diziden ayrıldı mı?

20-12/07/mujgan-1607334482.jpg

Dizide, babasının katilinin oğlu Burhan'a olan aşkından ailesi için vazgeçen ve mutsuzluğu ile insanları zehirleyen Müjgan karakteri, dizinin kötü karakteri olarak görülüyordu. Zeynep Kumral'ın canlandırdığı bu karakterin hikayesi, Müjgan'ın öldürülmesi ile sona erdi ve Kumral diziye veda etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin