Merve Mutlu
10 Aralık 2020 - 12:39
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. Dizide Mehdi'nin ablası olan Müjgan, babasının katilinin oğlu olan ve aşık olduğu Burhan tarafından otogarda öldürüldü ve hikayesi sona erdi. 

20-12/10/dek.jpg

Ailesini seçtiği için aşkını hiçbir zaman yaşayamayan Müjgan'ın hikayesi izleyicileri bir yandan üzerken bir yandan da mutsuzluğunun acısını çevresindekileri mutsuz etmeye çalışarak çıkardığı için sevilmeyen Müjgan karakteri, bir kadın cinayeti ile son buldu. Otobüs beklerken öldürülen Müjgan'ın katili hemen ardından da kendisini öldürdü.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Müjgan'ı Zeynep Kumral'dan diziye veda mesajı...

20-12/10/zeynep-kumral.png

Müjgan karakterini canlandıran Zeynep Kumral, cenaze sahnesinin yayınlanması ile birlikte sosyal medya hesabında bir veda metni yayınladı. Kumral diziye şu sözlerle veda etti:

"Time to say goodbye

Öncelikle tüm kıymetli DEK seyircisini selamlıyorum. Bu muhteşem yolculuğumda 1 yıl boyunca esirgemediğin desteğin ve üstüne düşünerek yaptığın samimi yorumların, mesajların için kalpten teşekkür ederim.

Canımın içi çalışma arkadaşlarım, canım DEK ekibi... Her aktörü heyecanlandıracak, Müjgan gibi bir karaktere nefes olma yolumda beni motive ettiğiniz, inandığınız, benimle birlikte heyecanlandığınız, ağladığınız, sevdiğiniz, kızdığınız, güldüğünüz, tartıştığınız için teşekkür ederim. Sizler kahramansınız.

Meslektaşlarım...ömürlük dostlarım. Sizinle paylaştığım her bir an, oynadığım her bir sahne için minnettarım. Hepinizi ayakta alkışlıyorum... Supleksiniz bol olsun.

Bu hikayenin bir parçası olmam için beni davet eden, kaybolduğum anlarda elimi tutan, kuşkuya düştüğümde bir telefon konuşmasıyla beni yüreklendiren canım yönetmenim ve canım senaristim... Daima...

Hoşçakal yanlış sevilerek büyütülmüş kadın, hoşçakal sevmeyi yanlış öğrenmiş kadın... Seni anlamak, seni dinlemek, seni yaşamak bir kadın olarak acı verici, bir aktör olarak zevkti.
Hoşçakal #müjgan"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin