Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan'dan yıllar sonra gelen nostalji paylaşımı..

Ekranları kasıp kavuran Doktorlar dizisinin etkisi Mucize Doktor dizisi ile devam ediyor.

Merve Mutlu
11 Aralık 2019 - 12:31
Magazin

Uzun yıllar önce Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Kutsi, Yasemin Özilhan, Bekir Aksoy, Devrim Nas ve Melike Güner gibi isimleri bir araya getiren Doktorlar dizisi, tekrar bölümleri bile yüksek reytingler alan bir dizi olmayı başardı. 

19-12/11/mucize-doktor-yasemin-ergene.jpg

Geçtiğimiz günlerde, başrolünde otistik savant sendromu olan asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı Mucize Doktor dizisinin 14. bölümünün yayınlanması hem Doktorlar hem de Mucize Doktor dizisinin izleyenlerini heyecanlandırdı. Diziye Doktor Ela karakteri ile Yasemin Ergene Özilhan'ın katılması sosyal medyada büyük bir coşku ve bol espri ile karşılanırken, karaktere has özellikler de yeniden hatırlandı. 

19-12/11/mucize-doktor-ela.png

Dizide Ela karakteri, Doktor Levent Atahanlı karakteri tarafından "aşka olan inancını kaybettiği" gerekçesi ile nikah gününde terk edilmiş, dizide çalan Bengü'nün Ağla Kalbim adlı şarkısı da hafızalara kazınmıştı. O sırada çalan Annem Gibi adlı parça da son günlerde yeniden dinlenirken, Yasemin Özilhan da o günlere giderek, ağladığı bir sahnenin fotoğrafını "Ben yine bildiğiniz gibi. Ağla kalbim ağla" sözleri ile paylaştı. 

19-12/11/yasemin.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin