Dominik tatilinde başına gelmeyen kalmadı

Oyuncu Hande Doğandemir'in Dominik tatilinin sonunda yaşadıkları sevenlerini üzdü. Ünlü isim başına gelen olumsuzlukları sosyal medya hesabında aktardı.

Berfin Sengil
19 Mart 2024 - 14:58
Magazin

Dominik Cumhuriyeti'nin ardından Miami'ye geçen ve geçtiğimiz akşam Adana'daki oyunu için Türkiye'ye dönen oyuncu Hande Doğandemir'i olumsuzluklar bırakmadı.

Sosyal medyadan başına gelenleri anlatan Doğandemir, yaşadıkları nedeniyle sevenlerini oldukça üzdü.

Doğandemir, Miami'den İstanbul uçağına bineceği sırada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark etti.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Hande Doğandemir şunları söyledi:

"Şimdi size başıma gelenleri anlatayım. Dün sabah Miami'ye döndüm ve akşam İstanbul uçağımı beklerken havalimanına gidecekken içinde cüzdanımın ve pasaportumun içinde olan çantanın olmadığını fark ettik. 3 saat Uber'e ulaşmaya çalıştık. Çünkü muhtemelen araçta düşürmüştüm. Ama asla telefonlarımızı açmadı. Uçuşuma 2 saat kala artık pes ettik.

Umudumuzu tamamen yitirince konsolosluğu aradık ve karşımıza dünya tatlısı Cansu Hanım çıktı. Bizim için gece yarısı ofisi açtı ve geçici pasaportumu aldım kendisine ve oradaki herkese ne kadar teşekkür etsem az. Ama tabii ki uçağı kaçırmış oldum ve şimdi gelebildim her şey Adana turnesi için..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin