Dr. Mehmet Öz dizi yapımcılığına soyunuyor!

CBS, Harley Rotbart'ın "Miracles We Have Seen: America's Leading Physicians Share Stories They Can't Forget" isimli kitabından esinlenen medikal/psikolojik türde bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
12 Eylül 2017 - 16:15
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, Dr. Harley Rotbart'ın "Miracles We Have Seen: America's Leading Physicians Share Stories They Can't Forget" isimli kitabına dayalı olarak medikal/psikolojik türde bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Joby Harold & Tory Tunnell'ın Safehouse Pictures'ı, Türk kökenli dünyaca ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ve yapımcı karısı Lisa Öz, Sony Pictures Television Studios ve CBS Television Studios iş birliğiyle hazırlanacak dizinin uyarlama senaryosunu Grant Thompson (McFarland, USA) kaleme alıyor.

17-09/12/miracles-medical.jpg

DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleştirilmeyen medikal dramanın hikayesi ruhani değerler ve tıbbın kesiştiği yerde iki doktor etrafında dönüyor. Bu iki doktordan birisi rakamlara, araştırmalara ve somut delillere dayalı bilgilere dayanarak işini yaparken, diğeri ise inanç ve bilim arasında ikili bir görev sürdürmektedir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Harold ve Tunnell ikilisi yapım şirketleri Safehouse Pictures aracılığıyla Dr. Mehmet Öz ve karısı Lisa Öz ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

17-09/12/mehmet-oz-1505221967.jpg

CBS Televisions Studios ile birlikte projenin arkasında bulunan yapım şirketi Sony Pictures Television Studios daha önceden The Dr. Oz Show'un yapımcılığını üstlenmişti.

Cleveland, Ohio doğumlu, Türk-Amerikalı kalp cerrahı, program sunucusu ve yazar Dr. Mehmet Öz, Oprah Winfrey yapımcılığı, Sony Pictures Television dağıtıcılığında hazırladığı The Dr. Oz Show ile dünya çapında ciddi bir üne kavuşmuş durumda.

Projenin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

17-09/12/mehmet-oz-program.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin