Dünyaca ünlü boksör Habib Nurmagomedov Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti!

Avar asıllı Rus karma dövüş sanatçısı ve şu anki UFC hafif siklet şampiyonu olan Habib Nurmagomedov Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti. İşte detaylar...

Merve Mutlu
24 Aralık 2018 - 14:01
Magazin

Avar asıllı Rus karma dövüş sanatçısı ve şu anki UFC hafif siklet şampiyonu olan Habib Nurmagomedov, Türkiye'nin en başarılı dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul'un setini ziyaret etti. 

Geçtiğimiz aylarda İrlandalı karma dövüş sanatları ustası Conor McGregor ile yaşadığı polemiklerde sergilediği duruş ve rakibi McGregor'ı uğrattığı yenilgiyle hafızalara kazınan Habib Nurmagomedov'un Diriliş Ertuğrul'un çekildiği platoya ziyarette bulunduğu haberini ise dizinin senarist ve yapımcısı Mehmet Bozdağ, kişisel hesabından paylaştı. 

18-12/24/habib.png

UFC Dünya şampiyonu Habib Nurmagomedov kardeşimizi Diriliş Ertuğrul setinde ağırladık. Başarılarıyla gurur duyduğumuz Habip kardeşimizi film platomuzda misafir etmekten büyük şeref duydum

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin