Ebru Aytemur Mucize Doktor dizisinin kadrosunda!

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un yeni oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
18 Şubat 2020 - 15:25
Gündem

Başrolünde Taner Ölmez'in, Otistik Savant sendromlu Ali Vefa karakteri ile yer aldığı Mucize Doktor dizisinin her bölümü yeni bir konuk oyuncuyu ağırlamaya devam ediyor. 

20-02/18/mucize.jpg

Oyuncu kadrosunda: Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve daha birçok başarılı ismi bir araya getiren dizi, Yasemin Özilhan, Beren Gökyıldız, Özge Özpirinççi gibi başarılı isimleri de konuk oyuncu olarak ağırlamıştı. The Good Doctor dizisinden uyarlanan sevilen dizi bu hafta da bir konuk ağırlayacak. 

Ebru Aytemur Mucize Doktor dizisine konuk oluyor!

20-02/18/ebru-aytemur.jpg

Otizmli bir genç olan Ali Vefa'nın yapamazsın diyenlere inat başarılı bir doktor olması ile önyargıları yıkması ve hastanede yaşadıkları ile dostluk ve aşk ile tanışmasını konu alan dizinin 23. bölümünde Ebru Aytemur konuk olacak. Dizide Funda karakterini canlandıracak olan oyuncu daha önce Babamın Günahları ve Kanıt dizilerinde rol almıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin