Ebru Şallı'dan oğlu Pars için duygusal paylaşım!

Ebru Şallı, 2020 yılında kaybettiği oğlu Pars Tan'ı 4. ölüm yıldönümünde andı. Şallı paylaşımına, "Hep seninleyim" diye yazdı.

Berfin Sengil
16 Nisan 2024 - 17:41
Magazin

2020 yılının Nisan ayında, 2 yıl süren lenfoma mücadelesini kaybeden oğlu Pars Tan için Ebru Şallı'dan duygusal bir paylaşım geldi.

Ebru Şallı sosyal medya hesabından oğluyla fotoğrafını yayınlayarak, "Ömürlük sarılma... Ben hep seninleyim hep" notunu düştü.

Bir diğer fotoğrafa ise Şallı, "Sensiz geçen bir yıl daha... Melek ponçiğim. Ben hep ama hep seninleyim" diye yazdı.

Oğlu Pars'ın ardından Ebru Şallı duygularını şu sözlerle aktarmıştı:

"Hayatta durmaya çalışıyorum. Hiç kolay değil, yaşamayanın anlayabileceği gibi bir durum yok ortada. Onunla bağlantım hep devam ediyor, sonsuza kadar da edecek. Çok büyük ve kutsal bir bağ.

Çok özlüyorum. Ve bazen onun kokusunu duyuyorum işte o anlar beni zorluyor tabii. Eşsiz melek kokusu arada bir geliyor bana, şükrediyorum. Onunla yaptığımız her şeyi devam ettirmeye çalışıyorum. Devam ettirip daha fazlasını da yapacağım gücüm yettikçe."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin