Ebru Şallı'ya eski eşinden uyarı!

Harun Tan; Temmuz ayında boşandığı Ebru Şallı'yı, Sinan Akçıl'la başlayan yeni ilişkisi için uyardı.

resim yok
20 Eylül 2013 - 12:04
Magazin

Harun Tan; Temmuz ayında boşandığı Ebru Şallı'yı, Sinan Akçıl'la başlayan yeni ilişkisi için uyardı:

"Bizim çocuklarımız var, özel hayatına özen göster!"

 

DEDİKODUDAN RAHATSIZ

Eski eşe ültimatom! Harun Tan, adı Sinan Akçıl'la anılan eski eşi Ebru Şallı ile gerginlik yaşadı.

Ünlü işadamı; Şallı'nın çocuklarıyla yaşadığı eve çiçek gelmesinden ve Akçıl'la çıkan aşk dedikodularından rahatsız olduğunu belirtti.

 

TAVRI SERT OLDU

Ebru Şallı; Akçıl'la sevgili değil, sadece arkadaş olduklarını söylese de Harun Tan'ın tavrı sert oldu.

 

GÖRÜŞMEYİ KESTİLER

İddialara göre Ebru Şallı'nın açıklamalarından tatmin olmayan Harun Tan:

"Benim adım kimseyle yazılıp çizilmiyor. Attığım her adıma dikkat ediyorum.

 

''SIKINTI YAŞARIZ''

Sen de özel hayatına özen göstereceksin, yoksa çocuklarımız konusunda sıkıntı yaşarız" dedi.

 

BİR SÜREDİR...

Ebru Şallı'nın gelişme üzerine Sinan Akçıl'la arasına mesafe koyduğu, ikilinin bir süredir de görüşmediği öğrenildi.

Magazin yazari Sinan Özedincik hafta sonundaki yazısında gündemdeki bu aşk dedikodusu hakkında şunları yazmıştı:

Sürpriz bir şekilde 11 yıllık eşi Harun Tan ile yollarını ayıran Ebru Şallı hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Şallı'nın adı şu sıralar müzisyen Sinan Akçıl ile anılıyor. Azeri basını, Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın Haziran ayında Bakü'de yapılan Qrand 2012 Ödül Töreni sırasında tanıştıklarını ve daha sonra aşk yaşamaya başladıklarını iddia etti! Şallı, aşk iddiaları için "Sinan Akçıl'la ilk kez Azerbaycan'da karşılaştık ve aynı masada oturduk. Ancak aramızda ilişki yok" demişti.

 

Bir başka haberde de Şallı'nın "Sinan'la bir ay önce, Acarkent'teki bir arkadaşımın evinde tanıştık. Ama birlikte tatile gittiğimiz doğru değil. İlişkimiz olsaydı, bunu söylerdim" diye açıklama yaptığı iddia edildi. Boşandığı andan itibaren dedikodu kazanının içine düştü Ebru Şallı. Sinan Akçıl adının bu kadar çok geçmesi, ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafını akla getiriyor. Sizin duyumlarını ne yönde? Böyle bir aşk var mı?[reklam]

Çok eski bir dedikodu bu. Hiç kimse uzun süre yazmadı. Nedense bütün gazeteler bu hafta yazmaya karar verdi. Sinan Akçıl ile Ebru Şallı Bakü'den döndükten iki hafta sonra Sinan'ı aradım. Ebru'yu hayatında ilk defa Bakü'de gördüğünü, onda da sadece aynı ortamda bulunduklarını ve merhabalaştıklarını söyledi. "Benim hayatımda biri var bilmiyorsunuz, bizim hayatımızı etkiler, sakın birlikte yazmayın Ebru ile beni. Dedikodusu bile çirkin, aramızda hiçbir şey olmadı" demişti. Ama ardından da "büyük konuşmayayım ama bundan sonra olur mu olmaz mı bilemem" diyerek de kafamda soru işaretleri bırakmıştı.

Ebru ile de boşandıktan sonra mesajlaşmıştık. "Bir iş adamıyla birlikte olduğum yazıldı, kesinlikle böyle bir şey yok, Türkiye'de kimse boşanamayacak mı?" diye cevap dönmüştü. Ebru'ya yeni dedikodunun üzerine bu hafta da mesaj attım, bana cevap vermiyor. Magazin dünyasında her şey olabiliyor. Daha önce de kesinlikle birlikte değiliz diyen ne çiftler gördük, sonrasında can ciğer kuzu sarması şeklinde etrafta dolaşan...

O yüzden her an her şey olabilir. Bize bir sürpriz yapıp birlikteliklerini de ilan edebilirler, ya da gerçekten dedikodudan ibarettir bu. Fakat ben Sinan Akçıl ile Ebru Şallı'yı birbirine yakıştıramıyorum. İkisinin de eski sevgililerine bakarsak birbirleri için ne kadar uyumsuz olduklarını görüyoruz. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecektir.

 

 

GEÇEN HAFTANIN MAGAZİN BOMBALARI YAZISI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin