Ece Erken eski eşi hakkında çok çarpıcı iddialarda bulundu!

Ece Erken; oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar hakkında yaptığı çarpıcı paylaşımla gündeme geldi. Ece Erken kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Serkan Uçar kimdir? Ece Erken ile ne zaman boşandı?

Pınar Alçiçek
15 Ağustos 2023 - 11:03
Magazin

Ünlü sunucu Ece Erken, 2014 yılında hayatını birleştirdiği ve bu evlilikten Eymen adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği Serkan Uçar ile olan evliliğini 2015'te olaylı şekilde bitirmişti.

23-08/15/64db1d0386b2451c5436d2b8.jpg

Erken, 2021 de ise avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenmiş fakat Mahmutyazıcıoğlu ocak 2022'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.

Sosyal medya hesabından eski eşi hakkında paylaşımlar yapan Erken, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İşte Ece Erken'in o paylaşımları:

"Sevgili Buse Varol dedi, baktım magazin sitesine ve yorumlara. Pardon geri zekalı mısınız? 'Para bitti. Ece, Katar'a gitti' yorumlarını falan okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Kim olduğunu tahmin ettiğim kişi! Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim hep görüşmesini istedim. Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Eymen'in, Eymen'in çocuğuna yetecek durumum var. Lütfen merak etmeyin olur mu? Kimseye ihtiyacım hiç olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir."

Bu paylaşımın ardından ikinci paylaşımı da yapan sunucu şok bir iddiada bulundu: "Ferrari aldım gel seni gezdireyim!"

23-08/15/64db1d1e86b2451c5436d2ba.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin