Ece Erken'in olaylı evliliği sonrası sürpriz gelişmeler!

'Ece bizim gelinimiz aramızda sorun yok'

resim yok
26 Haziran 2014 - 09:27
Magazin

Aradaki buzlar eridi. Eşinin ailesi geri adım attı!

 

'Ece bizim gelinimiz aramızda sorun yok'

Ece Erken ile gizlice evlenen oğlu Serkan Uçar'a ateş püsküren baba Nurettin Uçar geri adım attı: ''Oğlum kötü bir şey yapmadı. Ece bizim gelinimiz; hiçbir sorunumuz yok...''

 

TEPKİYLE KARŞILANMIŞTI

Ece Erken'in geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlendiği galerici Serkan Uçar, ailesinin sert tepkisiyle karşılaşmıştı.

Erken'den 11 yaş küçük olan Uçar'ın babası Nurettin Uçar, İzmir Konak'taki nikahın ardından "Bu evliliği kimse istemiyor. O kişiyi gelin kabul etmiyoruz" demişti.

 

'SERT TEPKİ VERDİM '

Baba Uçar'ın oğlunu aile şirketlerindeki işinden kovduğu ve kredi kartlarını kapattırdığı da iddia edilmişti.

Nurettin Uçar, oğluna duyduğu kızgınlığın geçtiğini söyledi:

"Oğlum kötü bir şey yapmadı. Ece bizim gelinimiz. Baba olarak bana mutluluk dilemek düşer. Oğlum bize böyle bir sürpriz yapınca ben de sert bir tepki verdim ama bizim Ece ile bir problemimiz yok."

 

KAHVALTIDA BULUŞMUŞLAR

Buzların erimesinin ardından Uçar ve Erken'in annelerinin kahvaltıda bir araya geldiği öğrenildi.[reklam]

Nikah sonrası Çeşme'de bir kutlama yapmaya hazırlanan çiftin, baba Uçar'ın isteğiyle İstanbul'da da düğün yapacağı öğrenildi.

 

SEMERCİOĞLU SORDU: 'KİM YALANCI?'

Ece Erken'in sürpriz evliliğinin yankıları sürüyor... Damat Serkan Uçar'ın babası sözlerinden çark edince Cengiz Semercioğlu'nun tepkisiyle karşılaştı...

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'nun yazısı..

''Ece Erken'in ani bir kararla evlendiği Serkan Uçar’ın babası dün Hürriyet'e konuştu... Evliliğe tepki gösterdi, 'Bu işin sonu kötü olacak' dedi... Öğrendiğim kadarıyla bugün bazı gazetelerde 'Ben böyle bir şey söylemedim' açıklaması çıkacak, röportajlar verecekmiş...

Damadın babası Nurettin Uçar'la bizim Sinem Vural konuştu... 'Ses kaydı var mı Sinem' dedim... Dinletti... Hürriyet'te çıkan aynı lafları söylemiş... Bugün eğlenceli olacak anlaşılan... Çünkü Nurettin Bey, verdiği röportajlarda 'Ben bunları söylemedim' diyorsa bu ses kaydını yayınlayacağız hurriyet.com.tr'de...

Bakalım 'söylemedim' diyen mi haklı çıkacak? Biz mi? Umarım Nurettin Bey böyle bir hata yapmaz...''

 

 

ECE ERKEN HAMİLE Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin