Edis'ten "Kızılcık Şerbeti" tepkisi: "Nefret ediyorum Fatih'ten"

Ünlü şarkıcı Edis'in Harbiye Açık Hava'da 3 gün boyunca verdiği konserlere, şarkıcının "Kızılcık Şerbeti" yorumu damgasını vurdu. Sevilen diziyi takip ettiğini gizlemeyen Edis, Fatih karakterinden nefret ettiğini dile getirdi. İşte Edis'ten "Kızılcık Şerbeti" yorumu...

ozan
16 Ekim 2023 - 15:29
Magazin

Cuma akşamlarının sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti" ünlü isimler tarafından da takip ediliyor. Ajda Pekkan‘ın diziye hayranlığının ardından şarkıcı Edis de konseri esnasında diziye olan ilgisinden söz açtı. Harbiye Açık Hava‘daki 3 günlük konser serisinde “Kızılcık Şerbeti”nin Alev’i Müjde Uzman'ın da yer alması şarkıcının konuyu diziye getirmesini sağladı.

Oyuncuları arasında Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı "Kızılcık Şerbeti"yle ilgili Edis de yorumlarını esirgemedi.

23-10/16/dogukan-gungor.jpg

Edis, Doğukan Güngör'ün hayat verdiği dizinin Fatih'ine tepki göstererek şu konuşmayı yaptı:

Ben Kızılcık Şerbeti’ni çok seyrediyorum arkadaşlar! Yani çok da sinirliyim Fatih'e, nefret ediyorum. İyi ki getirmedin onu yanında. Görmek bile istemiyorum onu. Hani diyorlar ya 'Biz rolümüzü yapıyoruz, biz oyuncuyuz'. Ona da kesinlikle inanmıyorum. Onu tanımıyorum, öyle bir kimseyi. Sen çok tatlısın ama biz de sadece güno var. Kocaman bir alkış Müjde'ye…

23-10/16/mujde-uzman.jpeg

Dizi hakkındaki eleştirilerinin ardından Müjde Uzman'a özel bir alkışla ona olan saygısını dile getiren Edis'e, Uzman'dan da samimi bir karşılık geldi. Ayrıca dizinin geniş bir kitleye yayılan izleyici kitlesi de bir kez daha ortaya konmuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin