Eleştirilerin odağı olmuştu: Sertab Erener'den ne yanıt geldi?

Önceki gün yüzündeki değişim nedeniyle çok sayıda olumsuz eleştiriye maruz bırakılan Sertab Erener, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kimseyi takmadığını gösterdi.

Berfin Sengil
29 Nisan 2024 - 13:44
Magazin

1994'te seslendirdiği 'Mecbursun' şarkısını yeniden yorumlayan Sertab Erener'in klibindeki görüntüsü eleştirilere neden oldu. Genç görünmek için elmacık kemikleri ve çenesine estetik müdahaleler yapıldığı iddia edilen Erener'e çok fazla olumsuz yorum geldi.

Değişimi nedeniyle olay yaratan Sertab Erener'e gelen yorumlardan en dikkat çekenler ise "Sertab Erener'i tanıyamadım", "Olduğundan daha yaşlı görünüyor" ve "Kendine yazık etmiş" oldu.

Eleştirileri takmayan Sertab Erener ise son paylaşımında yeni şarkıları için hazırlıkların sürdüğünü sevenlerine müjdeledi.

'Yeni Şarkılar Söylemek Lazım'

Makyajsız fotoğraflarını paylaşan Sertab Erener şu notu düştü:

"Çok yeni şarkı birikti, üçer beşer çıkmaya hazır. Haber edeyim dedim. Her dem albümü devam edecek ama şimdi yeni şarkılar söylemek lazım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin