Emre Altuğ, Çağla Şıkel hakkında ilk kez konuştu: "Hadsizlik yapamam!"

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'a, eski Çağla Şıkel'in ilişkisi hakkında sorular soruldu. Altuğ, bu ilişkiye karşı çıktığı yönündeki iddialara ilk kez cevap verdi. Peki Emre Altuğ bu ilişkiye karşı mı? Çağla Şıkel'in yeni ilişkisine ne yorum yaptı?

ozan
06 Ekim 2023 - 12:33
Magazin

Sunucu, manken Çağla Şıkel ile şarkıcı, oyuncu Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. İki çocukları olan çift, 2015'te boşanma kararı almıştı. Ünlü manken Şikel, yıllar sonra avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye başladığını belirtmişti.

 23-10/06/emre.jpg

İddialara yanıt geldi

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un boşanırken sözleşme imzaladığı, söz konusu sözleşmede ünlü mankenin başkasıyla evlenemeyeceği maddesinin de yer aldığı öne sürülmüştü. İddialar bu yönde gelişirken, Emre Altuğ'un, eski eşinin yeni aşkına karşı çıktığı söyleniyordu.

23-10/06/agla-sikel.jpg

'Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz tabii ki'

2. Sayfa programına konuşan Emre Altuğ, "Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. Artık ciddi anlamda yaşını almış, son derece kişilikleri oturmuş iki insanız. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz tabii ki. Ben böyle bir hadsizlik yapmam." ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin