Emre Altuğ: 'Sezen Aksu kahkaha atmıştı'

Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programına konuk olan Emre Altuğ, oyuncu olmak istediğini söylediğinde Sezen Aksu'nun kendisine güldüğünü dile getirdi. Ceyda Düvenci ise Yalı Çapkını'ndaki İfakat karakteri için ilk olarak kendisine teklif geldiğini itiraf etti.

Berfin Sengil
13 Aralık 2023 - 12:04
Magazin

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde oyuncu ve müzisyen Emre Altuğ'u ağırladı. Düvenci yakın arkadaşı olan Emre Altuğ'a "Gençleşerek yıllanıyorsun" dedi. İkili aile, müzik, dizi üçgeninde doyumsuz bir sohbete imza attı. 

İlk Teklif Ceyda Düvenci'ye Gelmiş

Ceyda Düvenci ekranda ilk kez, Yalı Çapkını'nda Gülçin Santırcıoğlu'nun canlandırdığı 'İfakat' rolünün önce kendisine teklif edildiğini açıkladı. Düvenci, Emre Altuğ'a "Adını görünce çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Kabul edemediğim için o rolün Gülçin'in olduğunu öğrenincede de çok mutlu oldum, içim rahatladı" dedi.

Emre Altuğ ise Yalı Çapkını'ndaki 'Orhan' rolü için, "Rol bana geldiğinde heyecanlandım. Benim yoğun çalışma saatlerine hazır olduğum bir dönemdi. Gülçin arkadaşım, Gözde çok eski arkadaşımdı, çok mutlu olarak projeye başladım" dedi. 

İşe Yaramaz Hissediyorum

Programda samimi açıklamalarda bulunan Altuğ, üç günden fazla tatil yapamadığını kendisini böyle olunca işe yaramaz hissettiğini belirtti.

Sezen Kahkaha Attı

Çalışkan bir öğrenci olmadığını ve liseyi 6 yılda bitirdiğini dile getiren Emre Altuğ, Sezen Aksu ile anısından da bahsetti. Altuğ, "Sezen Aksu'ya oyuncu olacağım dediğimde kahkaha atmıştı" derken, "Hey Seni Yerler şarkısını ben okuyacaktım, Kız Seni Yerler olacaktı adı. Ama Onno Tunç'un vefatının ardından geçen sürede Sezen okudu şarkıyı" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin