Emre Altuğ'dan yeni şarkı müjdesi!

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Yalı Çapkını dizisindeki başarısının ardından bu kez de Müslüm Gürses'in bir şarkısını yeniden yorumlayacağını duyurdu. İşte Emre Altuğ'un yeni şarkısıyla ilgili detaylar...

ozan
07 Kasım 2023 - 09:18
Magazin

Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle gündemden düşmeyen şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Toplantıya geldiğini belirten Altuğ, gerçekleştirdiği toplantı sonrası alışveriş turuna çıktı.

Tarzıyla şıklığını da konuşturan Altuğ, Sait Ergenç tarafından kaleme alınan ve Müslüm Gürses tarafından seslendirilen, "Seni Sevmek İçin Ölmek mi Lazım" adlı şarkıyı yeniden yorumladığını ve gelen olumlu tepkilerle mutlu olduğunu dile getirdi.

23-11/07/emre-altug-1-1699338275.JPG

Emre Altuğ, "Müslüm Gürses'in birçok şarkısını biliyorum, ama bu şarkıyı ilk kez duydum. Şarkıyı ilk işittiğimde çok beğendim. İçimize sinen, enerjik ve harika bir şarkı oldu. Ayrıca, dizimiz de çok iyi gidiyor, setlere gidip geliyorum." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin