En iyi Kore dizilerinden biri olan Dong Yi'nin konusu nedir?

Kore dizileri ülkemizde büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
29 Nisan 2020 - 10:52
Gündem

Kore dizileri son zamanların en popüler dizileri olma yolunda hızla emin adımlar atıyor. Türkiye'de de kendisine çok sayıda izleyici bulan dizilerden biri olan Dong Yi'nin konusu ve oyuncularını sizler için derledik. 

Dong Yi dizisinin oyuncuları kimlerdir?

20-04/29/dong-yi-final.jpg

2010 yılında Güney Kore'de yayınlanmaya başlayan dizi Dong Yi'nin oyuncuları arasında: Hyo- ju Han, Jin- hee ji, Soü- yeon Lee, Su- bin Bae, Jin-yoong Jeong, Yu-seok Kim, Jeong - kil Lee, Jye-in Lee, Ran Choi gibi sevilen isimler yer alıyor. 

Kore dizisi Dong Yi'nin konusu nedir?

20-04/29/dong.jpg

Joseon Hanedanlığı Kral Sukjong hükümdarlığı sırasında, köle Dong Yi 'nin önce cariye Jang Hee Bin' in ve sonra Kraliçe Inhyeon'ın güvenini kazanmasıyla cariyeliğe kadar yükselir. Kral eşi Sook Bin rütbesini alır. Joseon Hanedanlığının 21. kralı olacak olan Yeongjo yu dünyaya getirir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin