Enis Arıkan ile Ezgi Mola cephesinde neler oluyor?

Oyuncular Ezgi Mola ile Enis Arıkan’ın çok yakın dost olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak Arıkan, Mola'nın oğlunun doğumunu sosyal medyadan kutlamadı. Bu da ikilinin arasında sorun olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 14:30
Magazin

Yakın arkadaş olan Enis Arıkan ile Ezgi Mola'nın arasının açık olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Mola'nın geçtiğimiz günlerde kucağına aldığı oğlu Can'ı, arkadaşı Arıkan'ın sosyal medyadan tebrik etmemesi de iddiaları güçlendirdi.

Takvim'de yer alan habere göre, Ezgi Mola'nın oğlunun cinsiyet partisinde Enis Arıkan sürpriz de yapmıştı ancak doğumunu kutlamadı. Doğum sonrası Arıkan'ın arkadaşını ziyarete gitmediği de öne sürülenler arasında.

Enis Arıkan'ın arkadaşlarından Aslı Kızmaz ile de kavgalı olduğu ve sosyal medyadan Kızmaz'ı engellediği de konuşuluyor.

Enis Arıkan'ın yeni sezondaki oyunu "Balina" için Ezgi Mola'dan da bir tebrik gelmediği iddia edilirken, Mola-Arıkan ikilisinin aralarının neden açık olduğu henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin