Enis Arıkan ve Helin Kandemir'den ortak dövme!

Balina oyununda başrolleri paylaşan Helin Kandemir ile Enis Arıkan, balina dövmesi yaptırdı. İkilinin aynı dövmeyi yaptırması, sevgili oldukları iddialarını gündeme getirdi.

ozan
13 Kasım 2023 - 14:50
Magazin

Yeni sezonun iddialı oyunlarından olan Balina'da birlikte rol alan Enis Arıkan ile Helin Kandemir'in aynı dövmeyi yaptırması dikkat çekti. Helin Kandemir'in sosyal medyadan paylaştığı balina dövmeleri, ikilinin aşk dedikodularına karışmasına neden oldu. Takipçilerinden ortak dövmeye ve samimi pozlara "Sevgililer mi" yorumları yağdı. 

23-11/13/enis-arikan.jpg

Kandemir, paylaşımının altına "Bu anı çok hayal ettik ve kendimize bir hediye verdik. Enis Arıkan iyi ki varsın oyun arkadaşım" notunu düştü.

"Balina" Oyunu Hakkında

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanan Balina, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandırdı.

23-11/13/balina.png

Bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatan oyunu İbrahim Çiçek yönetirken, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen rol alıyor. Oyun, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Helin Kandemir aynı zamanda seyirciyle buluşmaya hazırlanan Bihter filminde Nihal karakterine hayat veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin