Erdem Yener ve Özge Fışkın, Bambaşka Sohbetler'e konuk oldu!

NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Ceyda Düvenci'nin moderatörlüğünde yapılan Bambaşka Sohbetler'e bu hafta oyuncu & müzisyen Erdem Yener ve Özge Fışkın konuk oldu.

Volkan Usta
09 Nisan 2024 - 16:55
Magazin

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde oyuncu & müzisyen Erdem Yener'i ve Özge Fışkın'ı konuk etti. 

Ceyda Düvenci, "Yeni nesilde rock müzikte sert çocuk görmüyorum, sert çocuk gelmiyor" demişsin cümlesini Erdem Yener'e hatırlatınca Yener: "Evet sert çocuk yok... Aslında orada müzikal sertlik değil, tavırdaki netlik. Teoman bence bir rock stardı, başına buyruk deli doluydu, hala da öyle. Kimseyi de ipleyen bir tavrı yoktu, eskiden Teoman vardı, sonrasında Hayko Cepkin böyle biriydi, genç arkadaşlar affetsin ama yok! Ben bilmiyorum" dedi. s

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin