Evleniyorlar! Düğün yaza!

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu yaklaşık bir yıllık beraberliklerinin ardından evlilik kararı aldı! Çift yaza nikah masasına oturmayı planlıyor! Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu ne zaman evleniyor? Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı ne zaman başladı? Aslıhan Gürbüz kimdir? İsmail Hacıoğlu kimdir?

Gülcan Tarımoğlu
18 Nisan 2023 - 10:49
Magazin

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde 1. yıl dönümlerini kutlayan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden evlilik haberi geldi!

23-04/18/ftm_ozhwaag-uhp.jpg

Ünlü çift son dönemde sık sık paylaştıkları mutluluk pozlarını güzel haberle taçlandırdı! İkilinin evlilik yoluna girdiği öğrenildi. Daha önce hiç evlilik yapmayan Gürbüz'ün yakın çevresine "Yuva kurmak istiyorum" dediği iddia edildi. Hatta 40 yaşındaki güzel oyuncunun çocuk sahibi olma istediği de gelen iddialar arasında...

Takvim'in haberine göre; çift yaz sonuna kadar nikah masasına oturacak.

23-04/18/s-b35b82a3aaa769bacdcb0fd565ee59daeb02a56a.jpg

Güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz daha önce hiç evlenmemişken; İsmail Hacıoğlu için bu evlilik 3. olacak! Hacıoğlu; daha önce Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever ile evlenmiş ve Duygu Kara Kumarki’den bir çocuğu dünyaya gelmiştir!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin