Merve Mutlu
03 Aralık 2020 - 15:02
Gündem

Senaryo danışmanlığını Ali Atay'ın yaptığı ve 10 bölüm olarak çekilecek olan Şeref Bey'in hazırlıkları devam ediyor. Onur Ünlü'nün yönettiği, Most Yapım imzalı dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp yazıyor.

20-12/03/exx.png

Oyuncu kadrosunda: Haluk Bilginer, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı'yı bir araya getiren yeni dizi 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanacak. Komedi türünde olacak olan Most Yapım imzalı dizinin ekibi sete çıktı. 

Ülkemizin gurur kaynağı olmayı başaran ve oldukça sevilen Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer'i başrolde ağırlayan dizinin ne zaman başlayacağı konusu işe merak uyandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin