Ezgi Mola'nın doğum tercihi neresi oldu?

Oyuncu Ezgi Mola, 23 Kasım’da ilk bebeği Can’ı kucağına almış ancak detaylar belli olmamıştı. Mustafa Aksakallı ile Ezgi Mola'nın bebekleri için Miami'de olduğu ve Can'ın vatandaşlık işlemleri sonrası ülkeye döneceği öne sürüldü.

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 10:55
Magazin

Ezgi Mola geçtğimiz 8 Mayıs’ta işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünya evine girdi. Ardından çiftin bebek beklediği haberi gündeme düştü. Merve Dizdar'ın bebeğin adının Can olacağını ağzından kaçırması sonrası doğum da gerçekleşti. Çiftin 23 Kasım'da ilk bebeklerini kucaklarına aldığı haberi duyuruldu. Ancak doğumun nerede olduğuyla ilgili herhangi bir detay paylaşılmamıştı.

 
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Ezgi Mola Miami’de doğum yaptı. Çift, bebeklerinin Amerikan vatandaşı olması için ABD’de doğum kararı aldı. Aksakallı ve Mola çiftinin, oğulları Can’ın pasaport ve vatandaşlık işlemlerini tamamlamasının ardından iki haftaya kadar Türkiye'ye döneceği ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin