Ezgi Şenler: "Buray'a zaten hayrandım"

"Serçenin Gözyaşı" filminin bşrol oyuncusu Ezgi Şenler, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e katıldı. Erkek arkadaşı olan şarkıcı Buray'dan oynadığı özel projelere kadar Ezgi Şenler'den samimi itiraflar geldi. Ezgi Şenler kimdir? Ezgi Şenler'in sevgilisi Buray kimdir? Ezgi Şenler hangi yapımlarda oynadı?

ozan
27 Ekim 2023 - 13:58
Magazin

Geçtiğimiz günlerde vizyonda yerini alan ve bir kadının şiddet olayını konu alan "Serçenin Gözyaşı" adlı filmde başrolde yer alan genç oyuncu Ezgi Şenler, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e katıldı.

ÖNCEDEN DE HAYRANIYMIŞ

NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği programda Ezgi Şenler, bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Buray ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şenler, "Buray'ı tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize komiksiniz diyor." diye konuştu.

23-10/27/img_4708.jpeg

ANKARA SEVDALISI

Ankaralı olduğunu söyleyen Şenler, İstanbul'a yalnızca çekimler için geldiğini kaydetti. Güzel oyuncu, "Ailem Ankara'da. Ankara'dan kopamıyorum. Ankara'daki insanlar ve çevrem bana daha samimi geliyor, iş için geldiğimde ev kiralıyorum ama hemen evime Ankara'ya kaçıyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin