resim yok
27 Haziran 2014 - 10:01
Magazin

Fanlarının rüyası gerçek oldu!
 

O iki isim aynı projede yer aldı!


Bir süredir sosyal medyada, fanlarının ortak açtığı sayfalarda birbirine yakıştırdıkları, aynı projede yer almaları beklenen Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın yolları buluştu.

 

'SENİ SEVİYORUM ADAMIM'

İkili, 'Seni Seviyorum Adamım' adlı romantik komedide birlikte rol alacak.

 

'BERK VE EZEL'

Çekimleri Kıbrıs'ta gerçekleşen filmde Kılıç, hayattan ve mesleğinden vazgeçmiş olan 'Berk' karakterini canlandırıyor.

Karaca ise, 'Berk'in ansızın yaşamına giren genç, şımarık ve hayat dolu bir kişiliğe sahip 'Ezel' rolüyle karşımıza çıkacak.

 

ALEVLENEN AŞK!

Film; Berk'in, Ezel'le yeniden varoluşunu ve aralarında alevlenen aşkı konu alıyor.

 

FİLMİN HİKAYESİ

Aşk Beklenmeyen Bir Sürprizdir…

Berk Ataman (Barış Kılıç), müzik piyasasına birçok isim kazandırmış, başarılı bir yapımcı ve bestecidir. Birçok şarkıcıyla iş yapmakta, birçok isim onunla çalışmayı istemektedir. 'Düz' bir adamdır Berk. Sistemin içinde iş yapıyor olsa da kendi kişiliğini muhafaza eder. Çevresindeki ve piyasadaki oyunlardan, iki yüzlülükten, yalanlardan, haksızlıklardan, arkadan iş çevirmelerden, bu dünyadan ayrı bir duruş sergiler. Doğruya ve adalete güvenir. Eşitliğe arkadaşlığa değer verir. Hiç tatmamış olsa da aşka inanır, aşkı bulmak için yaşar. Ve hepimiz biliyoruz ki doğru bildiği yolu izlemekten sakınmayan birisinin bu piyasada ve düzende yeri olamaz…[reklam]

2001 ekonomik krizi patlak verdiğinde Berk Ataman'ın kariyeri ve maddi gücü sarsıntıya uğrar. Şirketini kaybetmiştir Berk Ataman. Sevdiği kadını da. Yanında çalışan Serkan (Emre Koç) uydurma belgeler ve yalan dolanla elinden almıştır herşeyi. Bu kriz ve yediği kazık, büyük kaçış için bahane olur. Herkese ve herşeye uzakta, Kıbrıs'ta sakin bir sahil kasabasında inzivaya çekilir Berk. Kimseyle ilişki kurmaz, zengin iç dünyasına hapseder kendisini… Yalnız, ıssız, tek başına… 13 uğursuz yıl geçer…

Ta ki bir gün denizdeyken kayalıklardan düşen bir kızı görene kadar. Tereddüt etmeden denize atlar ve Ezel'i (Gizem Karaca) kurtarır. Yani kendine gore kurtarmıştır ama Ezel'e göre sarkıntılık etmektedir... Çok farklı bir enerji vardır bu kızda, çok acayip bir umursamazlık, az rastlanır bir güzellik. Kaçış kulvarında son sürat yol almaktayken, birden ayağı takılmaya başlar Berk'in. Kafası karışır. İbresi şaşar. Yalnızlık kabuğu artık kalbini taşıyamamaktadır. Aşkları ve mücadeleleri onları nereye götürecektir? Aşk'la yeniden doğmak, yeni bir doğuş mümkün müdür?

 

AŞK VE MÜZİK İÇİÇE

Aşkın ve müziğin içiçe geçtiği 'Seni Seviyorum Adamım', günümüz filmi olmaktan öte o eski Yeşilçam filmlerinin yürek hoplatan saf duygularını sinemaya taşıyor. Herşeyin hızla aktığı ve değiştiği, hayallerin ve duyguların yerine sahte gösterilerin yaşandığı günümüz dünyasında iki insanın hayalleri, aşkları ve hayat mücadelesi yarın yokmuşçasına zamanı durduracak…

 

 

'GÜZEL KÖYLÜ' İLK BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin