Farah Zeynep yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Bihter filmiyle geçtiğimiz yıl adından sıkça söz ettiren Farah Zeynep Abdullah yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni sevgilisi kim, kaç yaşında? Farah Zeynep Abdullah evleniyor mu? Farah Zeynep Abdullah kimdir, nereli?

Berfin Sengil
05 Ocak 2024 - 16:17
Magazin

Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan Bihter filminde başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah, daha sonra Kızılcık Şerbeti'ne konuk olarak seyircinin bir kez daha dikkatini çekmişti. Bir süredir gündemden uzak olan Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz akşam objektiflere yansıdı.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Farah Zeynep Abdullah, Emirgan'da bir partiden çıkarken görüntülendi.

İlk Kez Görüntülendi

Ünlü oyuncu BKM Mutfak’ta 'Yavuz Diye Bir Çocuk' adlı gösteriyle tanınan 36 yaşındaki komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile birlikte ilk kez objektiflere yansıdı.

Sevgilisi Yüzünü Kapattı

Farah Zeynep Abdullah basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, sevgilisi Yavuz Günal'ın şapkasıyla yüzünü kapatması dikkat çekti. Çift el ele yürüyerek oradan uzaklaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin