Fatih dizisinden ilk kare yayınlandı! Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni imajı!

Kanal D'nin iddialı Fatih dizisinden ilk kare yayınlandı! Dizi için imajı çok merak ediliyordu. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni imajı!

Berfu Gürle
05 Ekim 2017 - 17:34
Gündem

O3 Medya yapımın üstlendiği Kanal D ekranlarına çok yakında gelecek olan Fatih dizisinden ilk kare yayınlandı! Hayranları tarafından iple çekilen dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun imajı çok konuşuldu hatta photoshop ile bir fotoğraf sosyal medyda paylaşıldı. İşte sevenlerinin heyecanla beklediği Fatih dizisinin Fatih'i Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni imajı!

17-10/05/kenan-imirzalioglu-yeni-imaji-fatih-dizisi.jpg

Dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u ele geçirdiği yıllara kadar hayat hikayesi anlatılacak. Oyuncu kadrosunda birçok usta ismin yer aldığı proje konusu, usta oyuncuları ve yapım ekibi ile oldukça beklentileri yüksek tutuyor. 

17-10/05/fatif-dizisi-oyunculari.png

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu (Fatih), Çetin Tekindor (Çandarlı), Metin Akpınar (Akşemseddin), Altan Erkekli ve Gürkan Uygun bi büyük ustaların yer aldığı dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin