Fatih Ürek: "Planımı iptal ettim"

Şarkıcı Fatih Ürek geçtiğimiz gün alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Ürek, yurt dışı planını neden iptal ettiğini açıkladı.

Berfin Sengil
08 Şubat 2024 - 09:28
Magazin

Uzun süredir ortalarda gözükmeyen şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen Ürek, sezonluk alışveriş yapmak için mağazaları gezerek vitrinleri inceledi.

'Sakin Bir Hayat Yaşıyorum'

Kış aylarını yoğun bir tempoda çalışarak geçireceğini söyleyen Fatih Ürek, "İş ve ev arası mekik dokuyorum. Gündemdeki olayları takip etmiyorum, stabil ve sakin bir hayat yaşıyorum" diye konuştu.

'Yurt Dışı Planımı İptal Ettim'

Hakkında çıkan yurt dışına yerleşeceği ile ilgili haberlere ise ünlü şarkıcı, ''Ülkemi çok seviyorum. Yurt dışı planımı iptal ettim. Benim güzel memleketim gibisi var mı? Burası cennet vatan'' dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin